Wednesday, 14 May 2014

Beauti Giveaway #2 by rafydahouse

Assalamualaikum!

Klik banner untuk join sekali ye 

Best sangat hadiah!! Menarik, comel dan berguna ^^

Tag : - Mirza
                 - Cik Wanda
              - Asha Lya

Duo Giveaway By Henrietta Jose

Assalamualaikum!

klik banner untuk join sekali ye ^^

Hadiah yang saya inginkan :

::  2 Pieces Total Solution 3D Face Mask ::
Saya nak hadiah ni sebab saya teringin nak cuba pakai face mask ^^

:: 2 Cute Glow In Da Dark Figuries ::
Saya nak hadiah ni sebab saya suka benda comel. Nama hadiah je dah comel ^^ 

Monday, 12 May 2014

Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com


Assalamualaikum




Buat julung kalinya mama melancarkan Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com disertai  beberapa para sponsor yang hebat dengan menawarkan beberapa ganjaran yang menarik kepada para pemenang. 

Follow Blog :


Like Page :



Syarat utama :
  1. Pastikan anda follow kesemua sponsor berikut dan like page mereka.
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com
  3. Copy coding yang telah disediakandan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publishkan.
  4. Hantarkan URL penyertaan anda di ruang komen.
  5. Giveaway ini akan berlangsung pada 10 Mei pukul 12 tengahari dan berakhir pada 20 Mei 2014 pada  12 tengahari juga.
  6. Pemenang akan diumumkan pada 25 Mei 2014 berdasarkan random

Hadiah Giveaway :
  • Tasbih Pearl x 10 pemenang 
  • Wang tunai RM 30 x 1 pemenang
  • Top up bernilai RM 5 x 5 pemenang
  • Tudung bawal berserta brooch x 1 pemenang
  • Senaskah Tafsiran Pimpinan Ar rahman x 1 pemenang
  • Sticker Homemade (2 sticker) x 1 pemenang
  • Keychain Penyu x 5 pemenang
  • Hadiah Misteri x 2 pemenang
  • Kain Baju Kurung 4M  dan Goodie beg bersama accesories x 1 pemenang
  • Tudung Bawal Plain x 2 pemenang
  • 3 Pin Tudung by Pin2it by NeenaAnuar x 3 pemenang
  • Buku Terbitan Ana Muslim bernilai RM 100 x 1 pemenang
  • Bedak Sejuk Azza's Gold Powder x 1 pemenang

Nota :

34 pemenang di cari, di harap giveway ini akan mendapat sambutan dengan meriahnya. Sekian, terima kasih.

Wednesday, 7 May 2014

Rejab, May Giveaway

Assalamualaikum!

[klik pada BANNER untuk join]

Senarai hadiah:

Top Referral:

Minuman Kesihatan Avail Green Fit (mixed fruit flavoured) bernilai RM75 atau
Handsocks berenda atau
Necklace (with box) atau
Eau de Toilette Avon Wish of Peace 10ml

Cabutan bertuah:

Majalah Jom!
2x Bookmark
3x Brooch
Colourful Paperclips
Mini Stapler
Pensil Boboiboy
Notebook Boboiboy
Pemadam Boboiboy
Pembaris Boboiboy
4x Pin Shawl
Handphone Strap
Hairclip
Fridge Magnet
2x Pemadam Faber Castell
2x Keychain
Button Badge
Phone/Powerbank Pouch
Staples
i Shoe Phonestand

Thursday, 1 May 2014

Giveaway 3rd Anniversary Syahoney Kitty

Assalamualaikum!

Klik banner untuk join sekali ye ^^

Giveaway Eiking

Assalamualaikum!


-Tekan Banner untuk join-


Hadiah yang ditawarkan : 
1. Blouse Black White
2. Peplum Maroon Baldu
3. Egg White Face Mask x 2
4. Shiseido Mask + Crystal Collagen Eye Mask x 2
5. Topup RM10


What I choose : 
1. Egg White Face Mask 
2. Shiseido Mask + Crystal Collagen Eye Mask
3. Topup RM10


Tarikh tamat : 1 / 6 / 2014
:: Tak ada Instagram dan Twitter ::

Monday, 28 April 2014

Giveaway Birthday By Syira Lokman

Assalamualaikum!

klik banner untuk join sekali  ye ^^

Happy Birthday Syira Lokman yang ke-20 !! Eheh muda ira dua tahun je.. ^^ Btw semoga Syira dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, memperoleh kejayaan dan bahagia dunia dan akhirat. Dan juga bakal menjadi seorang isteri yang solehah dan ibu yang mithali serta sentiasa menjadi anak yang solehah dan hamba yang beriman. InsyaAllah =)

:: Tak ada Instagram dan Twitter ::

Saturday, 26 April 2014

I AM NIKON " by annur

Assalamualaikum!

klik banner untuk join sekali ye ^^

:: Tak ada instagram ::

Monday, 21 April 2014

Blossom April Giveaway

Assalamualaikum!

klik banner untuk join sekali ye ^^


1st Giveaway Sulaman Lace Heaven

Assalamualaikum!

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/sulamanlaceheaven-1stga.html

Semua dijemput untuk sertai GIVEAWAY ini, tapi kenalah ikut syarat-syarat berikut:
  1. Follow blog Fuza, Follow Instagram Sulaman Lace Heaven, dan Follow blog Mia Liana
  2. Buat satu entri bertajuk 1st Giveaway Sulaman Lace Heaven
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri kalian ke dalam ruangan komen INI.
  5. Pemilihan pemenang adalah melalui random.org
  6. Giveaway ini akan TAMAT pada jam 11.30 malam 12 Mei 2014
Sila klik pada banner untuk join. Jom....

:: Tak ada instagram ::

Sunday, 20 April 2014

1st Mini GA by NaNie DeaN

Assalamualaikum!

klik banner untuk join sekali ye ^^

Giveaway Saya Nak Skirt Free Itu

Assalamualaikum!

klik banner untuk join sekali ye ^^

Saya mesti menang chiffon skirt ini kerana saya suka giler dengan chiffon skirt yang sangat sangat sangat cantik dan comel ni sampai rasa nak nangis bila tahu kasut kaca nak bagi secara Free yang telah lama menjadi idaman !! ^^

Harap sangat ada rezeki dapat chiffon skirt yang cantik ni ^^


April - May GA by Amirah





-Tekan Banner untuk join-


Hadiah yang ditawarkan : 
1. Perfume Original
2. Kupon Pembelian Satin Skinz RM50
3. Shiseido Black Mask
4. Cathy Doll L-Gluthathione Magic Cream 138 ml
5. Tudung Akel
6. Charm Bracelet Bestfriend
7. Topup RM50
8. Topup RM10
9. Topup RM5
10. Blouse Merah


Pilihan hadiah saya : 
1. Perfume Original
2. Cathy Doll L-Gluthathione Magic Cream
3. 6. Charm Bracelet Bestfriend


Tarikh tamat : 15 / 5 / 2014

:: Tak ada twitter dan Instagram ::


Saturday, 19 April 2014

Monday, 14 April 2014

1st GIVEAWAY BY DIANARASHID.COM

Assalamualaikum!

Klik banner untuk join sekali ye ^^ 

:: tak ada instagram

Giveaway April by Syira Lokman

Assalamualaikum!

klik banner untuk join sekali ye ^^ 

:: Tak ada Twitter dan Instagram ::

Wednesday, 9 April 2014

Tuesday, 8 April 2014

3rd Anniversary Giveaway by ChipmunkandBarne

Alhamdulillah. Pejam celik, pejam celik. Tanggal 8 April 2014 maka genaplah tiga tahun. Bersempena birthday blog yang ke tiga tahun ini, I dengan sukacitanya menjemput anda dan anda untuk memeriahkan lagi giveaway ini. 

klik banner untuk join sekali ^^

Syarat-syaratnya adalah seperti berikut :
1.    Follow SINI, Like SINI dan Add To Google+ SINI.
2. Buat satu entri yang bertajuk 3rd Anniversary Giveaway by ChipmunkandBarney.
3.   Copy code yang disediakan dan paste di ruangan HTML.
4.   Tinggalkan URL Penyertaan di ruangan anda di ruangan komen. 

Untuk hadiah-hadiah yang ditawarkan, uolls boleh lihat di SINI. Dan InsyaAllah, hadiah-hadiah tersebut mungkin akan bertambah. 

Tarikh Tutup : 11 May 2014 (11.59 malam)

Monday, 7 April 2014

Fast and Simple Giveaway!

Assalamualaikum!

klik banner untuk join sekali ^^

:: Tak ada Instagram dan Twitter ::

Saturday, 5 April 2014

Cuti-Cuti Giveaway

Assalamualaikum!

http://cikrosez.blogspot.com/2014/04/1st-ga-cuti-cuti-give-away.html
klik banner untuk join sekali ye ^^

Rose akan bercuti di Indonesia dengan family dan tunang rose ^^ eheee

Sepuluh jawapan yang betul akan dapat hadiah dari rose =)


1st Giveaway By Saliza Salleh

Assalamualaikum!

klik banner untuk join sekali ye ^^

Short Segmen by Sally Samsaiman

Assalamualaikum!

Segmen ni sally buat sempena nak buat GiveAway utk barang-barang yang ada sally mention dalam entry SINI...so, saje nak pancing...nak tengok market...kalau ramai yang yg join nanti sally buat GA pulak..okay..?



Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog SallyAdd To Circle Google+ Sally, dan Like Fanpage Sally
  2. Klik 1,2,3,4.
  3. Like Page My Beauty Herbs & Like gambar SINI.
  4. Buat satu entry bertajuk Short Segmen by Sally Samsaiman.
  5. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML
  6. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.

Friday, 4 April 2014

Easy Segment By Shahida Rahim

Assalamualaikum!

klik banner untuk join sekali ^^

Facebook : Ira Syahira

:: Tak ada Instagram dan Twitter ::

Wednesday, 2 April 2014

Tuesday, 1 April 2014

1st Giveaway By BCA

Assalamualaikum!

klik banner untuk join sekali ye ^^

:: tak ada twitter ::

Giveaway Fanylover.me

Assalamualaikum!

klik banner untuk join sekali ye ^^

:: Tak ada Instagram ::

Birthday Giveaway By Iman Zakaria

Assalamualaikum!

klik banner untuk join sekali ^^

Hadiah yang disediakan memang best! Rugi kalau tak join. Apa lagi, jom la join =)
:: Tak ada Instagram dan Twitter ::

Wednesday, 26 March 2014

Elvee Exclusive Closet Giveaway

Assalamualaikum!


Klik banner untuk join

Hadiah sangat best! Jom join sekali ^^

Review khas Elvee Exclusive Closet

Elvee Exclusive Closet menjual pelbagai barangan wanita dengan harga yang amat-sangat-superb berpatutan . Dari RM25 - RM95 . 


Dress new arrival dan terhangat di pasaran boleh didapati di Elvee Exclusive Closet dengan harga RM95 + Free postage . First pay first serve . Cepat ! Cantik woo . Kain pun selesa . !

 

Baju kurung ni juga HOT ! Kain macam dress di atas . Lycra, smooth, soft and stretchable . Harga ? Sila PM Elvee Exclusive Closet sendiri . 


Kat atas pulak ialah Colourblock Princess Maxi Dress . Harga RM80 . Postage RM7 (SM) / RM10 (SS) . Tapi.... Kalau beli 2pcs dapat free postage tau ! 

Di samping menjual pakaian, Elvee Exlusive Closet juga ada jual aneka tudung . Shawl di bawah dinamakan Shawl Pasley . Harga ? RM15 sahaja ! Bergantung kepada stok . First pay, first serve :D

 

Ada jugak tribal wide shawl . Harga RM15 sahaja . Murah joo . Yang kat bawah ni warna hijau . Ada jugak warna lain . Tengok album di sini


Kepada sesiapa yang berminat , boleh hubungi pemilik Elvee Exclusive Closet .
For your information , barangan di  Elvee Exclusive Closet cepat habis tau ! So kalau nak beli tu cepat-cepat lah PM .

SMS : 017- 2129 117

Boleh rujuk cara order di sini

:: Tak ada instagram ^^ ::

Kalau diberi pilihan, antara hadiah yang paling saya ingin kan ialah shawl, fishtail blouse dan Tshirt Rabia :) Harap harap ada rezeki ^^




GA GUDBYE by DEDEQ

Assalamualaikum!

klik banner untuk join sekali ye ^^

Sunday, 23 March 2014

1# SIMPLE GIVEAWAY by AA


Assalammualaikum dan salam sejahtera

http://eira-shamiera.blogspot.com/2014/03/1-simple-giveaway-by-aa.html
 ( CLICK banner untuk Join sama )

TARIKH PENTING : 
MULA : 22/03/2014
TAMAT : 22/04/2014
UMUM PEMENANG : 26/04/2014
 Tak ada intagram :)


Thursday, 20 March 2014

Awesome Giveaway By FatinDiana

Assalamualaikum!

klik banner untuk join sekali ^^

~ Tak ada twitter dan instagram ~

1st Giveaway by Puan Husna

Assalamualaikum!

Klik banner untuk join sekali ye ^^ 

Assalamualaikum Puan Husna :) Pertama, saya panggil akak eh sebab rasa nya akak muda lagi. hehee. Cadangan saya ialah menceriakan lagi blog akak. Oleh kerana akak meletakkan background warna putih, akak boleh guna warna yang lebih terang sebagai border, tajuk dan pemisah/kotak antara sidebar dengan entri. Saya tak layak nak bagi cadangan sebab blog saya pun tak la cantik mana. =) Sebenarnnya saya suka blog yang simple dan tak serabut sangat. Asal sedap mata memandang. Ehee. Akak punya blog kemas dan simple, tak perlu ubah banyak sangat ^^ Btw, akak punye header dah cantik!

Akhir sekali, good luck untuk 1st Giveaway! ^^

AWESOME GIVEAWAY BY KIERA RASHID

Assalamualaikum!

Klik banner untuk join ye ^^

***********************************
REVIEW KHAS QUEENARA ACCESORIES
Anda peminat tegar aksesori. Dan sedang mencari aksesori yang sangat gojes tapi murah? Jangan risau, @Queenara Accesories adalah jawapannya. :D Dan yang paling best, ada free gift tu!! Mari cuci mata dan beli ^____^
 ~ Tak ada instagram dan twitter =)

Giveaway Simple-Simple By Shad

Greetings and Assalamualaikum to all.
Jemput Join ya.


Klik Banner untuk Join

Senarai Hadiah

R Series Luxury Set from Cosway x2
Novel Pilihan Sendiri x5
R Series Hand & Body Lotion x3
Bawal Plain + Cute Brooch x3
Top-up RM5 x5

Due Date : 21 April 2014

Mini GA T-shirt Blogger

Assalamualaikum!

Klik banner untuk join sekali ye ^^

Tuesday, 18 March 2014

1st Giveaway By Bella Nabieyla

Assalamualaikum!

klik banner untuk join sekali ^^

Tak ada twitter dan instagram =)

Sunday, 16 March 2014

Kisah Dongeng Mama Lynn 2nd Giveaway

Assalamualaikum!


Klik banner untuk join ye ^^ 

Semoga mamalynn dapat menunaikan umrah dengan baik dan semoga perjalanan pergi dan balik selamat dalam perlindungan Allah. InsyaAllah =)

Friday, 14 March 2014

Couple Chocolates Cookies Contest by akugadishijabista.blogspot.com

Assalamualaikum!

klik banner untuk join sekali ^^

10 peserta terawal akan dapat two boxes of Chocolates Cookies!! Apa lagi, jom join =)

Tadaaaa!
Siapa siapa yang nak cari baju korean style yang comel comel pergi la kat onlineshop GHijabster Suite. Baju diorang memang comel dan harga pon best. Tak caye? ha tengok ni comel ke tidokk? 

Aku suka giler yang biru turquoise ni. Comel nyeeeee ^^

Ha ni baru sweater, belum lagi tunjuk semua. Ada yang terus semput kang. ahaks :P Btw, GHijabster Suite pon ada jual sneakersblouse/top, tudung, telekung, kain cotton vietnam, dan power bank jugak ^^ Hahh, banyak kan? Baju baju  dan barang barang yang dijual semestinya dijamin berkualiti dan menarik insyaAllah. Sampaikan bila korang pakai baju tu terus feeling feeling korea. ahaks.

 Rasa macam tak percaya je? Ha cuba la dulu. Mana tau bila pakai baju style korea ni dari belakang nampak macam Park Shin Hye, dari depan macam Yoona gituu ^^  Hebat tak hebat baju baju diorang. Hahaa


Sekarang cakap, comel ke tidak? Hahaha =)