Thursday, 5 March 2015

Wednesday, 4 March 2015

Giveaway Safi Balqis White Trilogy by Ayue Idris


Assalamualaikum~

(Klik banner di atas untuk join)


Facebook link : Ira Syahira
Instagram id : Tiada


Jom ramai-ramai meriahkan GA Ayue Idris!! 

Wahh best nye kalau Ayue Idris ni buat GA. Sebelum ni hadiah nye satu set L'Oreal Paris, sekarang hadiah nye satu set safi balqis! Haa nak nangis tak dengo? Suka tak? Harap harap lepas ni Ayue Idris buat GA satu set Garnier Light pulak.. Dan ira adalah pemenang nye.. heheheee.. ^^

Sunday, 1 March 2015

MAC GIVEAWAY by Ummialyaanas

Assalamualaikum!
http://ummialyaanas.blogspot.com/2015/02/mac-giveaway-by-ummialyanas.html
Klik banner untuk join sekali ye ^^

Tamat 27/3/2015
Pengumuman pemenang  31/3/2015

:: Tak ada instagram ::

Aduhai best nye hadiah! Rasa nak menangis je tengok gambo hadiah tu. T_T. Lagi lagi tudung aidijuma tu yang sangat kena dengan cita rasa kaum hawa ini. hahaha. Mintak mintak la menang, Amin! Kalau menang bersyukur sangat ^^


Awesome Giveaway by FatinDiana

Assalamualaikum!

klik banner untuk join sekali ye ^^

:: Tak ada instagram ::
:: Tak ada twitter ::

Tamat 21/3/2015


Tuesday, 17 February 2015

KASUTKACA15 GA : CHIFFON SHAWL

Assalamualaikum!


Saya seorang yang sempoi, ceria dan tegas. 
hahahaa

February Giveaway by Mellya and Friends

Assalamualaikum!

klik banner untuk join ye ^^

Facebook : Ira Syahira
Instagram : Tak Ada
Twitter : Tak Ada

Tag : Mirza

Monday, 9 February 2015

1st GiveAway WanitaBesiBerbicara

Assalamualaikum!

Klik banner untuk join sekali ye ^^

Happy Birthday kak emma yang ke-24. Semoga sihat sejahtera, bahagia disamping orang tersayang dan berjaya dalam apa yang diimpikan. Dan juga sentiasa cantik selalu. ehehe :)

:: Tak ada Twitter dan Instagram ::

Thursday, 5 February 2015

GIVEAWAY BY EKINRAZALLI WORTH RM500 TO WIN

Assalamualaikum!

klik banner untuk join ^^

Hadiah sangat best dan menarik. Harap harap la menang. eheh ^^

:: Tak ada instagram ::

GiveAway L'Oreal Paris by Ayue Idris


Assalamualaikum~

(Klik banner di atas untuk join)


facebook link : Ira Syahira
instagram id : tiada


Jom ramai-ramai meriahkan GA Ayue Idris!! 

Best nye hadiah! Best lagi kalau dapat. hahaa. Kalau dapat salah satu produk kat atas tu pon dah bersyukur T_T. Tapi hadiah ni semua untuk satu pemenang je tau. 



Monday, 2 February 2015

GA Simple 2015 by Shad

Greetings and Assalamualaikum.

Jemput join GA Simple 2015 by Shad


Klik Banner untuk Join

Hadiah:

Powerbank Pineng (PN-983) x1 Pemenang
Top-up RM5 x10 Pemenang
Hadiah Misteri x10 Pemenang

Pemilihan pemenang adalah berdasarkan random.org

Tarikh Giveaway ini berlangsung : 15.1.2015 - 15.2.2015 (11.59pm)
Tarikh Semakan : 16 dan 17 Feb 2015
Tarikh Pengumuman Pemenang : Selewat-lewatnya 20 Feb 2015


=======================
Ads

Program Mykad Smart Shopper 
Jom Aktifkan Mykad


Jika sudi, G+1 Entry/ Like atau Share Entry Jom Aktifkan Mykad Shad ya. 
Terima kasih semua. Jasa anda dikenang.

Terima kasih sudi join Ga Simple 2015 by Shad. Good Luck

Segmen Jom Blogwalking dan Menang Hadiah by dyan zakhi

Assalamualaikum!
klik banner untuk join sekali ^^
 
Tamat 6/2/2015
keputusan 7/2/2015

Sunday, 1 February 2015

Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my

Assalamualaikum

Cara penyertaan yang mudah :

1. Tajuk entry : Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my
2. Letak banner bersertakan backlink untuk banner tersebut
3. Letakkan produk-produk yang korang nak daripada nile.com.my bersama link produk tersebut ( tidak melebihi RM150 )
 4. Email kan terus kepada give_away@nile.com.my berserta dengan detail dan tajuk :
     
           Tajuk: CNY GIVEAWAY 2015 ( dan nama penuh )

           Link Blog :
           Nama Penuh :
           No. Telefon :
Tarikh Tutup -15/2/2015
Semak keputusan - 17/2/2015 dekat sini pukul 4.30pm

Nak tahu lebih lanjut sila ke blog lyssasecret
     

http://www.nile.com.my/page.php?cd=96

Barangan yang saya nak beli dengan RM150 dekat nile.com.my :




Bohemian Sandals - RM 23.20

CII51169 Scarf - RM 6.40

Jumlah harga barangan : RM 32.10 + RM 28.90 + RM 25.60 + RM31.01 + RM23.20 + RM 6.40 = RM 147.21

Harap- harap sangat menang. Dapat merasa membeli dekat nile.com.my. hehee^^

First Giveaway 2015

Assalamualaikum and peace upon you. ^^


First Giveaway 2015

Senarai Hadiah.

Top Refferal.
  • 1 set Beauty Product x1 by Merlyn
  • Topup RM5 x1 by Sheila
Random.
Good luck! ^_^

:: Tak ada twitter ::
:: Tak ada instagram ::

Mini GiveAway Kiss Proof Lipstik

Assalamualaikum

Klik banner untuk join sekali ^^


:: Saya pilih warna no.9 ::

-Tak ada instagram-

Muka Baru

Assalamualaikum



Dah lama aku tak bukak blog buruk ni. Setahun ada kot. hahak. Konon tak nak bukak blog sebab "merajuk" dengan sesetengah penganjur GA yang aku join dulu hadiah tak sampai sampai pon. Penat aku tunggu pastu dulu siap inbox "diorang" lagi kat fb pasal hadiah aku. hahak. Tapi tak post jugak :p Nak kata rumah aku ni susah beno poslaju nak jumpa macam pelik. Ke sebab dia nak post kat aku jauh beno? Ha tapi aku ada je dapat hadiah GA dari ganu ke johor :P Bila aku tengok dah lama sangat tak sampai sampai aku biar je la, malas nak mintak kat dia dua tiga kali. Hadiah pon biasa je takde la aku galat sangat. 

Tapi sapa tak suka kan bila nama tersenarai dalam pemenang. Walaupun dapat keychain aku dah happy giler. Hahak excited beno. Tapi bila hadiah tak sampai ke tangan pergh rase macam teraniaya, tak adil sampai tak nak join GA, bukak blog lagi, macam nak delete je blog ni.  Ha dasyat tak apa yang aku rasa. "Korang" mungkin rasa macam biasa je tapi bagi pemilik blog buruk lagi kerdil ni sangat tak adil "korang" tak post hadiah tau T_T. Kira macam korang berhutang tak bayar la gitu dia punye rasa.

Jadi oleh sebab aku macam dah redha dan rindu nak bergiveaway lagi maka aku pun start balik bukak blog ni. Harap nya takde la berlaku perkara perkara macam gitu lagi lepas ni. Sokongan anda amat diperlukan. Eceh

Sekian. heheh