Monday, 28 April 2014

Giveaway Birthday By Syira Lokman

Assalamualaikum!

klik banner untuk join sekali  ye ^^

Happy Birthday Syira Lokman yang ke-20 !! Eheh muda ira dua tahun je.. ^^ Btw semoga Syira dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, memperoleh kejayaan dan bahagia dunia dan akhirat. Dan juga bakal menjadi seorang isteri yang solehah dan ibu yang mithali serta sentiasa menjadi anak yang solehah dan hamba yang beriman. InsyaAllah =)

:: Tak ada Instagram dan Twitter ::

Saturday, 26 April 2014

I AM NIKON " by annur

Assalamualaikum!

klik banner untuk join sekali ye ^^

:: Tak ada instagram ::

Monday, 21 April 2014

Blossom April Giveaway

Assalamualaikum!

klik banner untuk join sekali ye ^^


1st Giveaway Sulaman Lace Heaven

Assalamualaikum!

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/sulamanlaceheaven-1stga.html

Semua dijemput untuk sertai GIVEAWAY ini, tapi kenalah ikut syarat-syarat berikut:
  1. Follow blog Fuza, Follow Instagram Sulaman Lace Heaven, dan Follow blog Mia Liana
  2. Buat satu entri bertajuk 1st Giveaway Sulaman Lace Heaven
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri kalian ke dalam ruangan komen INI.
  5. Pemilihan pemenang adalah melalui random.org
  6. Giveaway ini akan TAMAT pada jam 11.30 malam 12 Mei 2014
Sila klik pada banner untuk join. Jom....

:: Tak ada instagram ::

Sunday, 20 April 2014

1st Mini GA by NaNie DeaN

Assalamualaikum!

klik banner untuk join sekali ye ^^

Giveaway Saya Nak Skirt Free Itu

Assalamualaikum!

klik banner untuk join sekali ye ^^

Saya mesti menang chiffon skirt ini kerana saya suka giler dengan chiffon skirt yang sangat sangat sangat cantik dan comel ni sampai rasa nak nangis bila tahu kasut kaca nak bagi secara Free yang telah lama menjadi idaman !! ^^

Harap sangat ada rezeki dapat chiffon skirt yang cantik ni ^^


April - May GA by Amirah





-Tekan Banner untuk join-


Hadiah yang ditawarkan : 
1. Perfume Original
2. Kupon Pembelian Satin Skinz RM50
3. Shiseido Black Mask
4. Cathy Doll L-Gluthathione Magic Cream 138 ml
5. Tudung Akel
6. Charm Bracelet Bestfriend
7. Topup RM50
8. Topup RM10
9. Topup RM5
10. Blouse Merah


Pilihan hadiah saya : 
1. Perfume Original
2. Cathy Doll L-Gluthathione Magic Cream
3. 6. Charm Bracelet Bestfriend


Tarikh tamat : 15 / 5 / 2014

:: Tak ada twitter dan Instagram ::


Saturday, 19 April 2014

Monday, 14 April 2014

1st GIVEAWAY BY DIANARASHID.COM

Assalamualaikum!

Klik banner untuk join sekali ye ^^ 

:: tak ada instagram

Giveaway April by Syira Lokman

Assalamualaikum!

klik banner untuk join sekali ye ^^ 

:: Tak ada Twitter dan Instagram ::

Wednesday, 9 April 2014

Tuesday, 8 April 2014

3rd Anniversary Giveaway by ChipmunkandBarne

Alhamdulillah. Pejam celik, pejam celik. Tanggal 8 April 2014 maka genaplah tiga tahun. Bersempena birthday blog yang ke tiga tahun ini, I dengan sukacitanya menjemput anda dan anda untuk memeriahkan lagi giveaway ini. 

klik banner untuk join sekali ^^

Syarat-syaratnya adalah seperti berikut :
1.    Follow SINI, Like SINI dan Add To Google+ SINI.
2. Buat satu entri yang bertajuk 3rd Anniversary Giveaway by ChipmunkandBarney.
3.   Copy code yang disediakan dan paste di ruangan HTML.
4.   Tinggalkan URL Penyertaan di ruangan anda di ruangan komen. 

Untuk hadiah-hadiah yang ditawarkan, uolls boleh lihat di SINI. Dan InsyaAllah, hadiah-hadiah tersebut mungkin akan bertambah. 

Tarikh Tutup : 11 May 2014 (11.59 malam)

Monday, 7 April 2014

Fast and Simple Giveaway!

Assalamualaikum!

klik banner untuk join sekali ^^

:: Tak ada Instagram dan Twitter ::

Saturday, 5 April 2014

Cuti-Cuti Giveaway

Assalamualaikum!

http://cikrosez.blogspot.com/2014/04/1st-ga-cuti-cuti-give-away.html
klik banner untuk join sekali ye ^^

Rose akan bercuti di Indonesia dengan family dan tunang rose ^^ eheee

Sepuluh jawapan yang betul akan dapat hadiah dari rose =)


1st Giveaway By Saliza Salleh

Assalamualaikum!

klik banner untuk join sekali ye ^^

Short Segmen by Sally Samsaiman

Assalamualaikum!

Segmen ni sally buat sempena nak buat GiveAway utk barang-barang yang ada sally mention dalam entry SINI...so, saje nak pancing...nak tengok market...kalau ramai yang yg join nanti sally buat GA pulak..okay..?



Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog SallyAdd To Circle Google+ Sally, dan Like Fanpage Sally
  2. Klik 1,2,3,4.
  3. Like Page My Beauty Herbs & Like gambar SINI.
  4. Buat satu entry bertajuk Short Segmen by Sally Samsaiman.
  5. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML
  6. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.

Friday, 4 April 2014

Easy Segment By Shahida Rahim

Assalamualaikum!

klik banner untuk join sekali ^^

Facebook : Ira Syahira

:: Tak ada Instagram dan Twitter ::

Wednesday, 2 April 2014

Tuesday, 1 April 2014

1st Giveaway By BCA

Assalamualaikum!

klik banner untuk join sekali ye ^^

:: tak ada twitter ::

Giveaway Fanylover.me

Assalamualaikum!

klik banner untuk join sekali ye ^^

:: Tak ada Instagram ::

Birthday Giveaway By Iman Zakaria

Assalamualaikum!

klik banner untuk join sekali ^^

Hadiah yang disediakan memang best! Rugi kalau tak join. Apa lagi, jom la join =)
:: Tak ada Instagram dan Twitter ::