Monday, 9 February 2015

1st GiveAway WanitaBesiBerbicara

Assalamualaikum!

Klik banner untuk join sekali ye ^^

Happy Birthday kak emma yang ke-24. Semoga sihat sejahtera, bahagia disamping orang tersayang dan berjaya dalam apa yang diimpikan. Dan juga sentiasa cantik selalu. ehehe :)

:: Tak ada Twitter dan Instagram ::

20 comments:

  1. Assalamualaikum ,

    terima kasih sudi join dan kata semangat buat saya :) tak ade twitter ngn Ig pun xpe :)

    nama peserta disini ya :)

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/senarai-peserta-ga-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam, sama sama ^^ terima kasih jugak sudi singgah sini =)

      Delete
  2. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam, terima kasih sudi singgah ^^

      Delete
  3. Wiwiwi goodluck hehe Qila singgah dari GA yg sama hiks! :D Salam sabtu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih singgah, Good luck jugak ye ^^

      Delete
  4. Good luck..^_^
    saya pun join..
    http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/02/happy-bday-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih singgah . Good luck ! =)

      Delete
  5. saya dari GA yang sama, goodluck :)
    saya follow ye, please followback okey?
    http://www.rafzantomomi.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html

    ReplyDelete
  6. Good luck..dari segmen yang sama.. jom lepak2 di blog saya juga http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-by-wanita-besi-berbicara.html jangan lupa follow dan komen ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah, Good luck jugak ye ^^

      Delete
  7. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  8. Singgah dari GA yang sama, good luck ^^
    misssakuradiary.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html
    Jemput join
    Http://misssakuradiary.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-april-september-by-miss.html?m=0

    ReplyDelete
  9. singgah dr GA yg sama. good luck.

    http://jarikontot.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum , Salam singgah sini ya .

    INFO TERKINI GIVEAWAY. SILA AMBIL PERHATIAN :) [ GiveAway Nak tamat Awal ]

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/03/giveaway-nak-tamat-awal.html

    Good luck dan terima kasih yang tak terhingga kerana sudi join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam, sama sama.. Terima kasih sudi singgah sini ^^

      Delete